dijous, 16 de març del 2017

El Patufet a la llibreria Adsera




Per a la gent sense imaginació, una llibreria és un lloc on es venen llibres, i un llibreter, tan sol la persona encarregada de vendre'ls, però per al Donyet contacontes una llibreria és un lloc  on pot cargar-se d'energia. 



No hi ha res més gratificant per a un Donyet que comprovar que la Màgia existeix, és real, aquest cap de setmana passat ho he pogut comprovar amb els meus propis ulls en el la la llibreria Adsera de Valls, una petita llibreria amb molt d'encant i on podem trobar qualsevol llibre que busquem.




 La Gertri Adsera Bertran ens va tractar molt bé i des de aquí li enviem un fort peto!! 
Aquesta vegada va ser el Patufet el que va emocionar a petits i grans!!

    












       “Les aventures del Patufet” és una versió lliure del conte tradicional del Patufet. En aquesta versió el Patufet viu diferents aventures viatjant amb el seu avió i va coneixent a altres personatges de conte. El Patufet viatja amb avió i viu a dins d’un armari, aquest  personatge resulta molt atractiu per als nens i nenes, ja que s’identifiquen amb ell i somien ser com el petit heroi que, malgrat la seva mida, sap vèncer les dificultats. Això sí!!... ara quan sortiu al carrer, aneu amb molt de compte per si escolteu aquesta cançó:Patim, patam, patum,Homes i dones del cap dret,Patim, patam, patum,No trepitgeu en Patufeeeeeeeeet!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS