dilluns, 18 de maig del 2015

El Donyet al Festival Petits Artistes 2015



El Donyet Contacontes va participar al festival Petits Artistes. Ha estat tot un plaer conèixer a gent com la  Barbara Vastenavond i la seva familia, són gent amb moltes ganes de fer les coses bé i ho fan sense ànim de lucre.


Els organitzadors del festival amb el Llop Llopis de l'ivisible titelles.

El drac en acció.





 He compartit escenari amb el meu amic i company de la Companyia l'invisible titelles, i tots dos amb la nostra Companyia Encaixats presentarem "El petit món dels germans Lambe".




SOBRE EL FESTIVAL


Petits Artistes és un festival per a menuts i no tan menuts! Tallers, espectacles i jocs per deixar anar la vostra vessant més creativa, experimental i curiosa, en un entorn lúdic però alhora didàctic, on la cultura del “learn by doing” (aprendre fent-ho) i el “do it yourself” (fes-ho tu mateix) hi té un paper rellevant.
Petits Artistes vol ser una plataforma on les entitats vinculades al món de la cultura, les arts, la natura, les ciències i la tecnologia es donen trobada per a que famílies amb nens descobreixin de primera mà què ofereix el territori per a ells. Així, l’esperit dels Petits Artistes és que sigui una estona de lleure en família amb tallers pensats per a que pares/mares i fills/es participin junts.
L’impulsor del festival és ExploraTgn.cat,  el primer portal de turisme i lleure del sud de Catalunya orientat a famílies amb nens d’entre 0 i 12 anys, que des del 2008 ofereix una selecció setmanal d’activitats i excursions al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
El projecte és fruit de la iniciativa de Barbara Vastenavond, una mare de Tarragona que no trobava a la xarxa el que buscava i que, aprofitant la seva experiència com a blocaire i gestora cultural, va decidir crear un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències i continguts entre famílies primer online i des del 2009 off-line amb les trobades de subscriptors anuals.

divendres, 15 de maig del 2015

Escola El Miracle Tarragona.

"Hi havia una vegada..."
En sentir aquesta frase, quelcom màgic es produeix en el pensament de l'infant. Dir aquestes quatre paraules és com fer sonar una música que obre portes a un món meravellós. Després d'elles, tot és possible: poden arribar els llops, les bruixes, les princeses o el petit Patufet, i la complicitat que s'estableix entre la persona que explica el conte i els que l'escolten és sempre extraordinària.


Els contes del Donyet presentaren una versió del Patufet a l'escola El Miracle de Tarragona, amb els nens que es queden al menjador, hi havia nens de P-3, P-4, P-5 i primaria, i ens ho vam passar molt bé.
 Aquí us deixe unes imatges.

Tot preparat


Comença el show



Vaig gaudir molt!