dilluns, 6 d’abril del 2015

Contacontes a la Llar d’infants Milton Sant Martí (Barcelona)




La Llar d’infants Milton Sant Martí (Barcelona), va ser inaugurada l’any 1978 i des d’aleshores ha creat una empremta al llarg de generacions, acollint avui en dia a fills i filles d’antics alumnes. A l’escola Milton els infants creixen assumint els valors de l’amistat, l’amor i la cura del medi que ens envolta, és un centre autoritzat per el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya nº DOG 08049701. Per a infants de 0 a 3 anys.

Un correu, una cridada i el Bosc del Donyet està revolucionat!!!
Anar a la Ciutat Condal! A explicar contes!!!
Quina no va experiència!!!



Preparar les maletes dels titelles és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge...A part del Petit drac,Patufet, gorra,cançons,les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, expectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquesta bonica professió. 



 

Ohhh!! Què bonic tot el que me tenien preparat!! M'he emocionat molt!! Quin treball previ a la meva visita!
Una vegada tot preparat començem a obrir maletes.






Per al Donyet, explicar un conte és com una forma de vida, per naltres és una cosa estimada, per mi és una cosa que m’ajuda a viure, és una arma, una arma que serveix per fer què els nens siguen nens...i als no tant nens fer-los retrobar-se amb el nen/a que tenen dintre seu.




Gràcies Marta i equip educatiu per ensenyar-me l'escola i per compartir experiències!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS