dijous, 1 de gener del 2015

Els Contes del Donyet al Parc de Nadal de Vila-seca




L'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat per aquestes festes de Nadal una nova edició del Parc Infantil de Nadal, que s'ha dut a terme del dia 27 al dia 30 de desembre.


El Parc Infantil de Nadal, ubicat al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, estava obert en de 17.00 a 20.00 hores,i allà cada cada dia el Donyet explicava contes. 






Enguany, com en edicions anteriors, va comptar amb una quarantena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, i amb la col·laboració d'una desena d'entitats del municipi com són el Club d'Escacs de Vila-seca, el Ball de Diables, la Colla Gegantera i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, l'Esplai Esclop, Creu Roja Joventut, el Club Esportiu Lokaku, el Club Handbol, el Club Tennis Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i Satem. 




Totes aquestes entitats han fet possible que durant cadascuna de les jornades del Parc hi hagi, a més de diverses activitats, un espectacle d'animació infantil com pallassos, màgia i enguany, per primer cop, espai de contacontes  amb la companyia "Els contes del Donyet".





Ha estat una gran experiència personal per a mi de la qual  m'emporte molts bons records i vivències màgiques!!

Quatre dies, 12 sessions... donen per molts moments màgics i especials.

Gràcies IMAGINAUTES per confiar amb mi per aquest projecte.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS