dimarts, 21 d’octubre del 2014

Els dracs del Donyet al 5é Festival Petits Grans Llibres






Hi ha festivals en els que participar és teletransportar-se al món dels contes, a on es respira màgia pura i a on qualsevol contacontes es pot sentir al paradís... això és el que he sentit jo al participar com a col·laborador al 5è Festival Petits Grans Llibres.



Les persones de l’Institut de la Infància sempre tenen un somriure a la cara i et fan sentir com a casa. Mireu que he estat a festivals infantils de tota mena, alguns actuant i d’altres com a espectador, i tots tenen quelcom que m’encisa... però entrar al claustre del Monestir de Sant Cugat i palpar la història de les pedres, els arcs centenaris, el claustre antic, veure com nens i pares gaudeixen d’un espai ple de contes, això realment no té preu!



Sant Cugat va vibrar. Tots els amants dels contes i de la cultura varem tenir l’oportunitat de gaudir d’una màgia de qualitat que viatja de conte en conte i que varem poder assaborir reflectida a les cares dels nens i les nenes...


Els dracs del Bosc del Donyet van ser-hi, fent somriure a nens i pares i jo personalment recomano molt aquest festival a tothom.




Gràcies per deixar-me volar amb els dracs a través d’un festival ple de màgia i de contes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS