dimarts, 13 de maig del 2014

POL, els Donyets i el Caramba..








Ben sabut és que els donyets són éssers màgics que viuen al bosc... dins la maleta porten contes i cada conte amaga una cançó!!








Aquest viatge ens va portar ben lluny, a trobar-nos amb el Pol, un nen únic, màgic i entranyable. Ell volia que els donyets anàrem a veure’l i allà ens vam presentar, amb un gat que no vola al que vam haver d’anar a buscar! 

L’havíem buscat i buscat per poder-li-ho portar, des de Vinaròs a Oriola, de Morella a Guardamar, Algemesí i La Ribera... en tots llocs l’havíem cercat!! A Catalunya i Aragó, per Andorra i El Rosselló...a les Illes Balears i també a L’Alguer... buscàrem al fons del mar i finalment a la Mediterrània el vam trobar. Aquest gat era el Caramba i al Pol ell també volia felicitar!!










El Pol i el Caramba són molt especials. Un és un gat que no vola però sap nedar... i l’altre és un nen amb un cor molt, molt gran. Entre contes i cançons, una meravellosa estona van passar, i perquè sempre els recordi, els donyets i el Caramba un vers li han volgut deixar:





Agermanem-nos de nou,
nens, fades i esquirols,
gents de les vil·les i donyets del bosc.
També les gents de la vall, de l’horta i del secà,
de les muntanyes i la mar...

Com diu el Puff:

A una veu la faran callar,
però a mil companys
no és tan fàcil ja!
Si l’esforç ajuntem,
podrem de nou avançar
i el nostre Drac sempre viurà!!












Gràcies família, estiguérem encantats de compartir amb tots vosaltres un moment tan especial en la vida del vostre petit gran donyet Pol... amb nens com ell, Fantasia existirà per molts, molts anys!!!  






Little Jackie Paper





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS