diumenge, 30 de març del 2014

Els Contes del Donyet tornen al Centre de Menors La Mercé



El Donyet al Centre de Menors La Mercé



Malgrat la puja i el fred, els donyets hem tornat a preparar les maletes i la guitarra, aquesta vegada per tornar al centre d'acollida de la Mercè.

Ens agrada anar-hi sempre que podem, ens encanta poder col·laborar aportant el nostre granet de sorra, i és que, el donyet vol ser un ésser màgic, i com deia el gran mestre Xesco Boix:

-"Darrera el simple entreteniment, hi ha unes profundes ganes d'educar"




Una maleta un conte, un conte una cançó.




Al ritme del sol solet , la nostra amiga Ratolina ha ballat i cantat mentre buscava al més millor del món, gràcies al seu encant i la seua simpatia hem pogut veure la llum del Sol en els ulls dels nens.



Balla!! balla!! Ratolinaaa!!

La rateta troba a un amic.



Per a nosaltres ha estat molt especial poder tornar a estar en aquest centre, sempre ens carreguem de les bones energies i somriures que ens aporten aquests nens i nenes, hem explicat algun conte nou ,amb titelles i música, hem cantat, cridat i ens ho hem passat molt bé.



Hem cridat ben fort perquè ens sentís tothom!!!!





Tots els nens i nenes estan moooolt engrescats!!!!



Tornarem a portar contes a aquest centre, ho farem per dues raons:

La primera perquè personalment ens és molt gratificant i la segona i més important,és perquè els nens i nenes s'ho mereixen.



"Un conte és una obra d'art; la seva utilitat principal, per a l'infant, resideix en la crida al sentiment etern de la bellesa que empeny l'ànima humana cap a noves curiositats, fent-la avançar així cap al desenvolupament harmònic". 
Sara C. Bryant



Desde el bosc del Donyet vull donar les gràcies a Mariona, Aina, Rosa,Javi, Eva i Gerard, ens hem sentit com a casa pel tracte rebut, moltes gràcies pels contes que ens heu regalat!!


La vostra tasca és admirable!!!


Nosaltres sols hem estat unes horetes amb aquestos nens, vosaltres sou els seus educadors, els seus models, els que viuen el dia a dia i els que els acompanyeu en el seu desenvolupament, quan la feina es fa bé, es veu en la cara dels nens.

L'alegria és la forma més senzilla d’agraïment ... i estic ben segur que aquests nens us somriuen cada dia!!!


Tornarem!!!!




Un dia perdut, és aquell en el que no hem somrigut ...


2 comentaris:

  1. Un post magnific Donyet! Els que llegim les teves paraules, hem sentit per un moment els vostres crits, i hem imaginat el somriure dels nens. Com molt bé dius: "L'alegria és la forma més senzilla d'agraïment..." i aquest nens/es i els seus educadors us ho van digue demostrar desde el primer minut d'actuació. Endavant amb el teu projecte!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Eva!!!
    La veritat es que és una experiència que val la pena viure!!!

    ResponElimina

ALIMENTA ELS SOMNIS