dimecres, 12 de febrer del 2014

Llar d'infants municipal de Sant Pere i Sant Pau





El Donyet va estar a l'escoleta infantil de Sant Pere i Sant Pau, allí va portar les seves maletes màgiques i la princesa Ratolina va sortir per contar-nos un conte.








També varem tocar una guitarra màgica per poder espantar a un monstre que volia donar-nos un susto, menys mal que els nens i nenes de la LLar d'Infants eren molt valents i amb el seus somriures i al ritme del ukulele cantarem i ferem desaparaixer a Aviyuyu!!!!!






Mentres cantavem la cançó del Gall i la gallina, tingerem la sorpresa de vore apareixer una titella de fils que ballava i ens donava petons.......Que be que ens ho passarem!!!!

El Donyet portava uns dracs, eren el Puf i el Ness, i tots plegats escoltarem la seva història, i cridarem ben fort a la seva mare.........Maaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!






Però, abans de tornar al bosc obrirem la maleta dels globos i vam coneixer al senyor cargol i al  "pulpo" i cada nen va poder tenir un globo per agafar-lo per a casa, els Donyet s'ho va passar molt be i desde aquí done les gràcies a totes les educadores de la llar i en especial a Esther per fer-me sentir com en casa.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS