divendres, 30 d’agost del 2013

Aniversari amb Daniela


Sempre és una sort visitar a Daniela, un any més a finals de Juny. Amb la meva princesa ratolina preferida, destapàrem les maletes de la il·lusió en la seva casa, amb una família que ja la sento com a meva. 


Per molts anys més, un fort abraç.

dimecres, 28 d’agost del 2013

Crònica del III festival MiniPop Tarragona


Aquest any el MiniPop ha estat especial per molts motius. Primer perquè ja no és tan mini, ja és una realitat de la vida social tarragonina, uns dies de música i tallers on la família, especialment els infants i els nens, són els principals protagonistes. També perquè per primera vegada en tots els anys que porto de conta-contes, un altre Donyet m'ha posat unes notes musicals i ha donat un colorit especial amb els seus instruments. L'ambient en el primer cap de setmana de Juny en el Passeig de les Palmeres va ser perfecte, familiar i distés, feia goig veure a tots els voluntaris i organitzadors passant-s'ho d'allò més be i contagiant als assistents amb el seu esperit de festa. 

dimarts, 27 d’agost del 2013

No som guardes. El nostre objectiu és educar als infants.

Us deixo aquí un retall de l'entrevista que em feren al Diari de Tarragona en l'any 2008. Passa el temps i continuo pensant el mateix: no som guardes, el nostre objectiu és educar als infants. (Cliqueu en la foto per a llegir la entrevista)