divendres, 24 de maig del 2013

De vegades el món es fa molt gran, i altres és petit.


El món és gran i el món es petit. De vegades quan es fa gran, aquest Donyet també es perd, solcant mars desconeguts infestats de pirates que em furten l'ànim, o be per boscos i muntanyes encantats amb l'esperit del dubte.

Llavors, en eixos moments, hi ha vegades que el món es fa petit i al meu abast, i una llumeneta m'indica el sender per on he d'avançar. Mireu-se aquest dibuix tan bonic, un dia em va ensenyar, quan més ho necessitava, qui era jo i que he vingut a fer aquí. Gràcies Pol.

dilluns, 13 de maig del 2013

El Donyet visitarà el Minipop (31 de maig, 1 i 2 de juny)

Falta poc per al III Minipop de Tarragona. I un any més el Donyet visitarà aquest festival pensat per a menuts i grans, per a que junts i en família, puguem compartir la màgia que mai s'ha de perdre. A més aquest humil Donyet compartirà cartell amb artistes de categoria contrastada, tot un honor. 

L'espectacle que presentaré s'anomena "Cada maleta un conte", i com podeu imaginar l'equipatge d'aquest any anirà carregat de contes d'ara, i contes de sempre, hi hauran dracs i princeses, mags i monstres. I per primera vegada amb la col·laboració d'un altre Donyet, amic i company que vaig conèixer en el bosc màgic on vaig créixer, i que amb la seva guitarra, harmònica  ukelele i yembé, donarà un poc més de colorit, cantarem una nova cançó "La Lluna i el Sol", i junts saltarem i riurem. Podreu trobar-me en "L'espai nadó"  el dissabte 1 de juny, no s'ho podeu perdre, vos espere!!!!.


No us despisteu, ja podeu comprar les vostres entrades. 
En el Minibloc trobareu la informació necessària.